Allas Bootcamp 9

Allas Bootcamp 9

09.06.2018

Allas Bootcamp la 9.6. klo 10.30 - 12.00

Bootcampissa Allas Sea Pool muuttuu massiiviseksi treenitantereeksi, jossa hiki lentää hymyillen!

Altaalle rakennetaan kolme treenipistettä, joissa jokaisessa tehdään erilainen rääkki eli 3 x 30 min. kestävä kehonpaino- ja HIIT-treenin yhdistelmä. Liikkeitä tehdään oman kehon painon lisäksi käyttäen apuvälineinä mm. autonrenkaita, köysiä ja lekoja sekä juoksemalla ja hyppimällä rappusia ylös ja alas.

Harjoitus sopii kuntoilijoille, kuntokeskusten kovilla ryhmäliikuntatunneilla käyville, juoksijoille, tritathlonisteille ja kaikille niille, joiden mielestä kimpassa on kivempaa treenata kovaa.

Hinta 32 €, sisältää myös terveellisen lounaan, uinnin ja saunan.

ILMOITTAUDU

Huom! Kesäkuun Bootcampissa sinun on mahdollisuus päästä testaamaan Polar Clubin sykeohjausta. Ensimmäiset 40 harjoittelijaa saavat sykesensorin, jonka kautta voit nähdä sykkeesi screenillä ja seurata omaa treeniprofiiliasi. Sykepohjainen harjoittelu ohjaa treenaamaan tarkoituksenmukaisesti ja saat reaaliaikaista palautetta harjoituksen aikana. Saavuthan ajoissa paikalle, niin ehdit kirjautua järjestelmään ja varmistat paikkasi tunnille. Jos sinulla on jo H7 tai H10 -sykesensori, voit treenata myös omallasi.

Tervetuloa!