Kurssit

Uinti- ja liikuntakurssit - tekniikkaa, tehoja ja uusia taitoja!

Kaikki Allas Sea Poolin uinti- ja liikuntakurssit on suunnattu niille, jotka haluavat hioa tekniikkaansa, nostaa kuntoaan, oppia uutta tai saada uutta puhtia treeniin. Kurssien teemana on hyvä fiilis, joten altaassa ja liikuntasalissa pääsee treenaamaan tosissaan, mutta myös nautiskelemaan.

Huippujen hanskassa uimassa
Altaan uintikursseista vastaavat tietenkin huippunimet, kuten Hanna-Maria Seppälä, Matti Rajakylä ja Jani Sievinen. Useita mitaleita kauhoneet huippu-urheilijat opettavat uintitekniikkaa ja -tyyliä Altaan uimareille. Alla esitellyt kurssit sopivat kunto-uimareille, sellaisiksi haluaville ja kovasti treenaaville porukoille.

Uutta Allas Sea Poolilla: joogan alkeiskurssi ja Hiki & Haaste -kurssi

Uintikurssit


Aikuisten uintitekniikan alkeiskurssi

Yleisön pyynnöstä järjestämme lisäkurssin huippusuositusta aikuisten uintitekniikan alkeiskurssista! Opi eri uintilajien perustekniikat uinnin maailmanmestari Jani Sievisen suositulla aikuisten uintitekniikan alkeiskurssilla. Kurssiin kuuluu neljä kertaa, joiden aikana tutustut myös oikeaan hengitystekniikkaan.
Kenelle: kaikille, jotka pystyvät uimaan 25 metriä yhtäjaksoisesti
Milloin: su 4.-25.2. klo 17.00-18.00  
Hinta: 128 €
Varaa paikkasi tästä!


Vapaauinnin alkeiskurssi

Opi vapaauinnin perusteet yhdessä olympiauimari Matti Rajakylän opastuksella. Kurssin aikana opetellaan vapaauinnin perustekniikoilta pala palalta rauhalliseen tahtiin.
Kenelle: kaikille, jotka osaavat uida jollain tyylillä noin 25 metriä. 
Milloin: ti 20.3.-10.4. klo 17.30-18.30 
Hinta: 128 €
Varaa paikkasi tästä!
 

Uintitreenit triathlonisteille 

Uintitreenit triathlonisteille on maailmanmestari Jani Sievisen vetämä kovatehoinen uintitreeni, jossa saat vinkkejä vapaauinnin tekniikoihin ja oman uintiharjoittelusi tehojen nostamiseen. Hinta sisältää neljä treenikertaa. 
Kenelle: triathlonisteille ja kuntouimareille. 
Milloin: alkuvuodesta 2018 
Hinta: 128€
Varaa paikkasi tästä!


Jani Sievisen yksityistunti

Haluatko oppia eri uintilajien alkeet, kehittää uintitekniikkaasi esimerkiksi triathlon-matkoille tai kaipaatko altaaseen uusia treenivinkkejä? Varaa omiin tarpeisiisi suunniteltu yksityistunti, jonka pitää maailmanmestari Jani Sievinen.
Hinta: 140 €
Tiedustelut ja varaukset: tiina.vainio@allasseapool.fi 

 

Liikuntakurssit
 

Joogan alkeiskurssi

Jooga luo hyvää oloa ja siitä voi saada apua moneen asiaan, kuten selkävaivoihin, uniongelmiin ja stressiin. Jooga on myös mitä mainioin tapa lisätä liikkuvuutta ja voimaa. Tällä viiden kerran alkeiskurssilla tutustutaan joogan perusasentoihin ja -liikesarjoihin, minkä lisäksi opit hengitys- ja rentoutustekniikoita. Jokaisen kurssikerran jälkeen sinulla on mahdollisuus pulahtaa uima-altaisiin tai jatkaa rentoutumista saunan lämmössä. Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa myös Allas Sea Poolin kevään muille joogakursseille. 

Kenelle: kurssi sopii kaikille joogasta kiinnostuneille. 
Milloin: to klo 17.00-18.15 (18.1., 25.1., 1.2., 8.2. ja 15.2.).
Mitä mukaan: mukavat vaatteet. Joogamaton saat lainaksi salista, josta löytyy myös vilttejä loppurentoutusta varten.
Joogaopettaja: Tiina Mankki
Hinta: 100€ (sis. pääsyn uima-altaisiin ja saunaan).
Varaa paikkasi tästä!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiki & Haaste

Jäikö lenkkarit nurkkaan viime vuonna? Lopahtaako liikuntainnostus yleensä lyhyeen? Puuttuuko liikunnasta säännöllisyys?
Hiki & Haaste on kuuden kerran kuntokurssi sinulle, joka haluat lunastaa uuden vuoden liikuntalupauksen, aloittaa viikon energisenä tai palata treenin pariin tauon jälkeen. Kurssiin kuuluu kuusi tunnin treeniä pienryhmäsä, joissa tehdään joka kerran monipuolisesti sykettä nostavia liikkeitä sekä voimaa, liikkuvuutta, räjähtävyyttä ja ketteryyttä kehittäviä harjoituksia. Tällä kurssilla yllätät ja ylität itsesi takuuvarmasti!

Kenelle: kaikille, jotka haluavat jouluturvotuksen pois, innostua liikunnasta tai tehdä tunnin tehotreenin pienryhmässä.
Milloin: maanantaisin 8.1.-12.2. klo 17.00-18.00.
Huom: ma 8.1. kurssi klo 17-19, jolloin tehdään alkutesti ja treenit. Samoin ma 12.2. kurssi klo 17-19, jolloin on lopputesti ja treenit.
Valmentajat: Sebastian Osmani ja Luukas Tukia
Varaa paikkasi tästä!