Liikuntaleirin peruutusehdot

Kuinka osallistumisen voi peruuttaa?

Leirille osallistumisen voi peruuttaa internetsivujemme varausjärjestelmän kautta. Ajoissa tehdyn peruutuksen yhteydessä palautamme maksetun leirimaksun kokonaan. Peruutus tulee tehdä viimeistään kolme viikkoa ennen leirin alkamista. 

Jos peruutus on tehty, kun leirin alkuun on alle kolme viikkoa mutta yli viikon, pidätämme jokaisesta leiriviikosta toimisto-, ruoka- ja muita valmistautumiskuluja 100 euroa.

Jos peruutus tehdään kun tapahtuman alkuun on alle viikko, pidätämme valmistautumiskuluja jokaisesta leiriviikosta 150 euroa.

Peruuttamatta jätetyistä leireistä pidätämme maksun kokonaan. 

Sairastuminen

Mikäli osallistujan leiri jää kesken tai peruuntuu äkillisen sairastumisen takia, esittämällä lääkärintodistuksen palautamme rahat poissaolopäivien osalta emmekä pidätä edellä mainittuja valmistautumiskuluja.

Lääkärintodistus tulee lähettää skannattuna osoitteeseen tuuli.kuittinen@allasseapool.fi tai postitse osoitteella :
Lasten uinti- ja liikuntaleirit, Allas Sea Pool, Katajanokanlaituri 2 A, 01600 Helsinki.

Palautusta varten tarvitsemme aina myös tilinumeron.

Muutokset ohjelmaan

Kevään aikana leiripaikoissa voi tapahtua muutoksia meistä riippumattomista syistä. Mikäli sivuilla ilmoitettuja tapahtumapaikkoja tai -aikoja joudumme mistä tahansa syystä muuttamaan, ilmoitamme siitä heti kaikille ilmoittautuneille, joita muutos koskee. Mahdollisen muutoksen johdosta varauksensa peruuttaneille palautamme aina maksetun leirimaksun kokonaan.