Lasten liikuntaleirit

Opi kesäleirillä uinti- ja hengenpelastustaitoja sekä Itämeren suojelua


Viiden päivän leiriviikot uintihuippujen kanssa!

Lapset pääsevät tänä kesänä nauttimaan Altaasta entistäkin enemmän – järjestämme kesäleirin, johon kuuluu liikuntaa, hengenpelastus- ja uintitaitojen opetusta sekä Itämeren suojelua. Ulkoliikuntalajit tehdään turvallisessa ympäristössä Allas Sea Poolin sisäpihalla, sisälajit Altaan liikuntasalissa ja uinnin sekä hengenpelastustaitojen opetus 27-asteiseksi lämmitetyssä ulkoaltaassa. 

Leirien vetäjinä toimivat koulutetut liikunnanohjaajat. Hengenpelastusosioista vastaavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto SUH:n kouluttamat ohjaajat ja uinnin opetuksesta entiset kilpauimarit ja nykyiset uintivalmentajat Jani Sievinen ja Matti Rajakylä.

Vakuutamme, että Altaan viiden päivän leiriviikko on tulvillaan riemua, naurua, uusia taitoja, kavereita ja kaikenlaista kivaa kesätekemistä! 


Sinustako hengenpelastaja ja Itämeren supersuojelija?

Aamupäivisin leirillä tehdään kaikille sopiva liikuntatuokio ja harjoitellaan hengenpelastustaitoja, kuten pelastautumista, toisen pelastamista ja turvallista vesillä liikkumista. Leiriviikon aikana lapsilla on mahdollisuus suorittaa Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton Junior Lifesaver -tasomerkki.

Lounaan jälkeen vuorossa on joka päivä Itämeritunti, jossa tutustutaan lapsia innostavalla tavalla Itämerensuojeluun, sen kaloihin ja kasvillisuuteen pelien, askartelun ja tietokilpailujen avulla. Itämeritunti toteutetaan yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa.

Iltapäivisin harjoitellaan eri uintilajien tekniikoita. 

Leirin aikana opetellaan myös hauska tanssi Ville Vikingin johdolla, joka esitetään leirin päätösjuhlassa perjantaina klo 15.00.


Leirit 6-8- ja 9-12-vuotiaille:

- ma-pe 4.-8.6. klo 9.00-16.00 (uimaopettajana Jani Sievinen)
- ma-pe 11.-15.6. klo 9.00-16.00 (uimaopettajana Jani Sievinen)
- ma-pe 30.7.-3.8. klo 9.00-16.00 (uimaopettajana Matti Rajakylä)

Lapset voi tuoda klo 8.30 alkaen ja hakea klo 16.30 mennessä.


Hinta

245 € / 5 pv, sisältää ohjatun viikon lisäksi kaikki pelivälineet, liikuntatilat, lämpimän lounaan, välipalan sekä tapaturmavakuutuksen.

ILMOITTAUDU 


Tyytyväisyystakuu

Mikäli ensimmäinen leiripäivä olisi jostain syystä lapsellesi pettymys eikä hän haluaisi sen jälkeen jatkaa leiriä, palautamme maksetun leirimaksun kokonaan. Takuun käyttäminen edellyttää osallistumista leirille koko ensimmäiseen päivän ajan. 


Tutustu lisää


Lisätiedot

tuuli.kuittinen(at)allasseapool.fi