Liikuntakurssit

Lisää tehoja, uusia taitoja tai rentoutumista arjen minilomalla!

Kaikki Allas Sea Poolin liikuntakurssit on suunnattu niille, jotka haluavat nostaa kuntoaan, oppia uutta tai saada lisää virtaa viikkoon. Kurssien teemana on hyvä fiilis, joten jos Altaalla treenaataan tosissaan, siivittää menoa pilke silmäkulmassa ja joogakursseilla nautiskellaan kuin minilomalla keskellä viikkoa.

Kurssivalikoimamme päivittyy säännöllisesti, kurkkaa lisätiedot alta!

 

Hiki & Haaste 2

Jäikö kesäkunto saavuttamatta viime vuonna? Kaipaatko treeniisi vaihtelua? Kiinnostaako koko kehon tehotreenin tekeminen tunnissa kivassa porukassa ja sen päälle ulkouinti ja sauna? Hiki & Haaste 2 on kuuden kerran kuntokurssi sinulle, joka haluat aloittaa viikon energisenä, kohottaa kuntoa pienryhmässä ja oppia liikkeitä, joita voit tehdä osana omaa harjoitteluasi kuntosalilla tai kotona. Kurssiin kuuluu kuusi tunnin treeniä pienryhmässä, joissa tehdään joka kerta monipuolisesti sykettä nostavia liikkeitä sekä erilaisia voimaa, liikkuvuutta, räjähtävyyttä ja ketteryyttä kehittäviä harjoituksia. Tällä kurssilla yllätät ja ylität itsesi takuuvarmasti!

Kenelle:kaikille, jotka haluavat olla ensi kesänä paremmassa kunnossa kuin viime kesänä, innostua liikunnasta tai tehdä koko kropan tehotreenin tunnissa.
Milloin: maanantaisin 26.2.-26.3. ja 9.4. klo 17.00-18.00 (kurssia ei pidetä pääsiäismaanantaina 9.4.).
Huom: ma 26.2. kurssi klo 17-19, jolloin tehdään alkutesti ja treenit. Samoin ma 9.4. kurssi klo 17-19, jolloin on lopputesti ja treenit.
Valmentajat: Sebastian Osmani ja Luukas Tukia
Hinta: 120€ (sisältää joka kurssikerralla pääsyn ulkouima-altaisiin ja saunaan).
Varaa paikkasi tästä!

 

Virkisty joogalla 
 

Tule virkistymään lempeällä joogalla! Kurssilla tehdään rauhalliseen tahtiin erilaisia kehoa puhdistavia ja vetreyttäviä joogaliikkeitä. Opit myös hengitysharjoituksia, joilla on virkistävä vaikutus mieleen. Jokainen tunti päättyy syvärentoutukseen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus pulahtaa uima-altaisiin tai jatkaa rentoutumista saunan lämmössä. 
Kenelle: kurssi sopii kaikille joogasta kiinnostuneille eikä edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. 
Milloin: to 5.4-3.5. klo 17.00-18.15.
Mitä mukaan: mukavat vaatteet, joogamaton saat lainaksi paikan päältä. Salista löytyy myös vilttejä loppurentoutusta varten. 
Joogaopettaja: Tiina Mankki
Hinta: 100€ (sisältää joka kurssikerralla pääsyn ulkouima-altaisiin ja saunaan).
Varaa paikkasi tästä!

Litteäksi lentäen

Jos normaalisti pystyt punnertamaan kerran, tässä treenissä pystyt punnertamaan 10 kertaa! Kattoon kiinnitettyjen joustavien Go Flo -köysien avulla teet yhden tunnin aikana yli 500 toistoa koko keholle. Tunnilla tehdään köysien kanssa ja ilman erilaisia sykettä nostavia harjoituksia sekä lihaskunto- ja venyttelyliikkeitä, joissa jokaisessa käytät tehokkaalla tavalla vatsa- ja pakaralihaksia.
Kenelle: kaikentasoisille kuntoilijoille ja erityisesti niille, jotka haluavat vahvistaa uudella ja hauskalla tavalla keskivartalon lihaksia.

Kurssi 1: ti 27.2.-27.3. klo 18.00-19.00.
Kurssi 2:  to 1.-29.3. klo 18.30-19.30
Kurssi 3: ti 3.-24.4. + 8.5. ti klo 18.00-19.00 (huom. tuntia ei pidetä ti 1.5.) 

Kurssi 4: to 5.4.-3.5. klo 18.30-19.30 (Tämä kurssi sopii aloittelijoille tai jo aikaisemmalla kurssilla lentäneille, sillä kertaamme aikaisemmin opitut liikkeet ja lisäämme niihin vähän uutta haastetta. Valmentajat käyttävät treenien toteutuksessa myös enemmän mielikuvitusta ja uusia välineitä.)

Kurssi 5: ti 15.5.-12.6. klo 18.00-19.00 (Tämä kurssi sopii aloittelijoille tai jo aikaisemmalla kurssilla lentäneille, sillä kertaamme aikaisemmin opitut liikkeet ja lisäämme niihin vähän uutta haastetta. Valmentajat käyttävät treenien toteutuksessa myös enemmän mielikuvitusta ja uusia välineitä.)

Mitä mukaan: sisäliikuntavaateet ja -kengät.
Hinta: 100€ (sisältää joka kurssikerralla pääsyn ulkouima-altaisiin ja saunaan).
Varaa paikkasi tästä!