Liikuntakurssit

Lisää tehoja, uusia taitoja tai rentoutumista arjen minilomalla!

Kaikki Allas Sea Poolin liikuntakurssit on suunnattu niille, jotka haluavat nostaa kuntoaan, oppia uutta tai saada lisää virtaa viikkoon. Kurssien teemana on hyvä fiilis, joten jos Altaalla treenaataan tosissaan, siivittää menoa pilke silmäkulmassa ja joogakursseilla nautiskellaan kuin minilomalla keskellä viikkoa.

Kurssivalikoimamme päivittyy säännöllisesti, kurkkaa lisätiedot alta!

 

Hiki & Haaste 


Virtaa viikkoon ulkotreeneistä! 
Hiki & Haaste -kurssiin kuuluu kuusi tunnin treeniä, joissa tehdään joka kerralla erilaisia sykettä nostavia liikkeitä sekä voimaa, liikkuvuutta, räjähtävyyttä ja ketteryyttä kehittäviä harjoituksia. Sään salliessa treenit pidetään Allas Sea Poolin sisäpihalla, joka tarjoaa lisähikeä ja -haastetta mm. rappusjuoksun ja ulkokuntosalin merkeissä. Sadesäällä treenipaikkana on Altaan liikuntasali. Tällä kurssilla yllätät ja ylität itsesi varmasti!
Kenelle: kaikille, jotka innostuvat ulkoliikunnasta, uudenlaisista liikkeistä ja tehotreenistä pienryhmässä.
Milloin: ma 7.5.-11.6. klo 17.00-18.00 
Valmentaja: Sebastian Osmani
Hinta: 120€ (sisältää joka kurssikerralla pääsyn ulkouima-altaisiin ja saunaan).
Varaa paikkasi tästä!

 

Virkisty joogalla 
 

Tule virkistymään lempeällä joogalla! Kurssilla tehdään rauhalliseen tahtiin erilaisia kehoa puhdistavia ja vetreyttäviä joogaliikkeitä. Opit myös hengitysharjoituksia, joilla on virkistävä vaikutus mieleen. Jokainen tunti päättyy syvärentoutukseen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus pulahtaa uima-altaisiin tai jatkaa rentoutumista saunan lämmössä. 
Kenelle: kurssi sopii kaikille joogasta kiinnostuneille eikä edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. 
Milloin: to 5.4-3.5. klo 17.00-18.15.
Mitä mukaan: mukavat vaatteet, joogamaton saat lainaksi paikan päältä. Salista löytyy myös vilttejä loppurentoutusta varten. 
Joogaopettaja: Tiina Mankki
Hinta: 100€ (sisältää joka kurssikerralla pääsyn ulkouima-altaisiin ja saunaan).
Varaa paikkasi tästä!

Litteäksi lentäen

Jos normaalisti pystyt punnertamaan kerran, tässä treenissä pystyt punnertamaan 10 kertaa! Kattoon kiinnitettyjen joustavien Go Flo -köysien avulla teet yhden tunnin aikana yli 500 toistoa koko keholle. Tunnilla tehdään köysien kanssa ja ilman erilaisia sykettä nostavia harjoituksia sekä lihaskunto- ja venyttelyliikkeitä, joissa jokaisessa käytät tehokkaalla tavalla vatsa- ja pakaralihaksia. Kurssit sopivat aloittelijoille tai jo aikaisemmalla kurssilla lentäneille, sillä kertaamme aikaisemmin opitut liikkeet ja lisäämme niihin vähän uutta haastetta. Valmentajat käyttävät treenien toteutuksessa myös enemmän mielikuvitusta ja uusia välineitä.

Kenelle: kaikentasoisille kuntoilijoille ja erityisesti niille, jotka haluavat vahvistaa uudella ja hauskalla tavalla keskivartalon lihaksia.
Milloin: ti 15.5.-12.6. klo 18.00-19.00 ja to 17.5.-14.6. klo 18.30-19.30 
Mitä mukaan: sisäliikuntavaateet ja -kengät.
Hinta: 100€ (sisältää joka kurssikerralla pääsyn ulkouima-altaisiin ja saunaan).
Varaa paikkasi tästä!