Tunnit ja kurssit

Ulkokuntosali

Allas Sea Poolin rannalla on Lappset Group Oy:n ulkoilmakuntosali. Uniikit liikuntavälineet ovat Altaan asiakkaiden käytössä. Niiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Lappset. Ulkoilmakuntosalilla, liikuntalaitteissa sekä -välineissä tullaan järjestämään myös ohjattuja tunteja. Alueelta löytyy sekä sisäkuntosalilaitteita mukailevia Gym –tuoteperheen metallisia välineitä että kehonpainoharjoitteluun ja crossfit-tyyliseen treeniin suunniteltuja Fitness –tuoteperheen välineitä.

Lappset Gym -liikuntapaikkavälineet sopivat jokaiselle kuntoilijalle. Helppokäyttöisten laitteiden parissa ei tarvita aikaisempaa kuntosalikokemusta, vaan välineiden ergonominen muotoilu opastaa oikeaan suoritustekniikkaan. Suorituspaikoilla jokainen liikkuu vapaasti, omaan tahtiin, omalle kunnolle sopivalla tasolla, ja harjoittelemaan voi poiketa vaikka uinnin ja saunan yhteydessä!

Treeni ulkokuntosalilla aivan meren ääressä antaa rutkasti lisää energiaa. Raittiissa ilmassa kuntoilu on myös mukavaa vastapainoa sisäliikunnalle. Ulkokuntasalitreenin jälkeen euforisen olon kruunaa muutama altaan mitta uintia ja sauna. Allas Sea Poolin ulkokuntosalilla voi tehdä crossfit-tyyppisen treenin tai harjoitella kaikille sopivia perusliikkeitä joko omalla ajallasi tai ohjatuilla tunneilla.

Lappsetin ulkokuntosalilaitteet ovat korkealaatuista skandinaavista designia ja kestävät ajan sekä kuntoilijoiden kulutuksen. 
 

Lappset Group Oy
 

Lappset Group Oy luo leikin ja liikunnan elämyksiä kaiken ikäisille. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna.

Lappset on kotimainen ja lappilainen perheyritys, jonka pitkä taival alkoi jo vuonna 1970. Yli 46 vuoden kokemuksella voimme sanoa olevamme leikin ja liikunnan asiantuntijoita. Yrityksemme kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Avainlippu –tunnus varmistaa tuotteiden korkean kotimaisuusasteen. Kotimaassa Lappset työllistää noin 200 eri alan ammattilaista.

Ympäristöasiat ovat aina olleet luonnollinen osa Lappsetin toimintaa. Puuraaka-aine hankitaan lähialueen PEFC -sertifioiduista metsistä. Puu on materiaalina itsessään ekologinen ja uusiutuva luonnonvara, jonka tuottamiseen kuluva energia on merkittävästi metallia pienempi. PEFC CoC (alkuperäketjun hallinta) –sertifikaatti takaa, että tiedämme tarkkaan mistä metsästä puuraaka-aineemme tulee.

Tutustu meihin lisää osoitteessa www.lappset.fi.

Ja seuraa meitä Facebookissa @LappsetSuomi sekä Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä @LappsetGroup.