Viikkotunnit

Viikkotunnit

Allas Sea Pool on rakennettu hyvän elämän keskukseksi. Uimisen ja saunomisen lisäksi Allas on hyvinvoinnin ja virkistäytymisen keidas hyvinvointipalveluineen. Altaalle tullaan viettämään hyvää päivää. Jonain päivänä se voi tarkoittaa liikuntaa ja aktiivista elämää, kun taas toisena se halutaan pyhittää hitaudelle ja hiljaisuudelle.

Nyt myynnissä 10x-kortti ohjatuille tunneille hintaan 200 euroa (norm. 25 euroa / krt) ja kausikorttilaisille ohjattu tunti 15 euron kertamaksulla. Molemmat ostettavissa Allas Sea Poolin lipunmyynnistä. 
 


Litteäksi lentäen / Go Flo
 

Jos normaalisti pystyt punnertamaan kerran, tässä treenissä pystyt punnertamaan 10 kertaa! Kattoon kiinnitettyjen joustavien Go Flo -köysien avulla teet yhden tunnin aikana yli 500 toistoa koko keholle. Tunnilla tehdään köysien kanssa ja ilman erilaisia sykettä nostavia harjoituksia sekä lihaskunto- ja venyttelyliikkeitä, joissa jokaisessa käytät tehokkaalla tavalla vatsa- ja pakaralihaksia. Kurssit sopivat aloittelijoille tai jo aikaisemmalla kurssilla lentäneille, sillä kertaamme aikaisemmin opitut liikkeet ja lisäämme niihin vähän uutta haastetta. Valmentajat käyttävät treenien toteutuksessa myös enemmän mielikuvitusta ja uusia välineitä.

Kenelle: kaikentasoisille kuntoilijoille ja erityisesti niille, jotka haluavat vahvistaa uudella ja hauskalla tavalla keskivartalon lihaksia.
Milloin: ti klo 18.00-19.00 ja to klo 17.15-18.15
Mitä mukaan: sisäliikuntavaateet ja -kengät.
Hinta: 25€ sisältää pääsyn saunaan ja uimaan.
Varaa paikkasi tästä!Viiniä & venyttelyä

Kukapa ei istuisi välillä liikaa kyttyräselkäisenä koneen ääressä tai tuntisi arjen suorituspaineiden kiristävän pinnaa. Siispä after workille verkkareissa! Vetristä keho ja mieli 75 minuutin ohjatulla venyttelyllä ja jää sen jälkeen makoilemaan matolle viinilasin kanssa kuunnellen rentouttavaa musiikkia. 

Kenelle: kaikille, mukaan voi tulla vaikkei kroppa olisi jäykkä eikä mieli pinkeä. 
Milloin: Viiniä & venyttelyä heinäkuussa tiistaisin klo 17.0-18.15 (uinti- saunomisaika päättyy vasta klo 20.40).  
Hinta: 29 € sisältää lasin viiniä tai alkoholittoman juoman sekä pääsyn saunaan ja uimaan. 
Varaa paikkasi tästä!

Varaa yksityistunti: voit varata Viiniä & venyttelyn myös yksityiskäyttöön esimerkiksi yrityksen omaan tilaisuuteen, osaksi työhyvinvointipäivää tai omaa tilaisuutta. Kokonaisuutta kanssanne suunnittelee joni.hinkkanen@allasseapool.fi.


Saunayoga

Saunayogan liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen. Liikesarja poistaa kireyksiä niska–hartiaseutua, selkärankaa ja lonkkia ympäröivistä lihaksista ja vahvistaa keskivartalon ja jalkojen lihaksia. Saunayoga purkaa tehokkaasti myös stressiä. Huomaat harjoituksen suotuisat vaikutukset kehossasi ja mielessäsi jo yhden kerran jälkeen.

Kenelle: harjoitus sopii kaikille eikä liikkeiden tekeminen edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.
Mitä mukaan: vesipullo ja hikipyyhe sekä asusteeksi esim. uima-asu tai shortsit ja t-paita.
Milloin: ma klo 19.30-20.15 ja pe klo 7.30-8.15 
Hinta: 25 € sis. uimalipun (tai 10x-kortti 200 € ja kausikorttilaisille 15 € / krt, molemmat ostettavissa vain Allas Sea Poolin lipunmyynnistä). Ohjatuille tunneille voi ostaa pääsylipun Altaan lipunmyynnistä tai varaa paikkasi tästä!  


Sunnuntain jooga 90 min.

Sunnuntaiaamupäivän joogaharjoituksen teema vaihtuu kuukausittain. Joogalajina on joka kerta kerta kehoa ja mieltä hellivä yin-harjoitus, jossa yhtenä kuukautena keskitytään esimerkiksi selkää huoltaviin liikkeisiin, toisena lantion avauksiin ja kolmantena stressiä purkaviin asentoihin. Harjoitus sopii kaikille eikä aiempaa joogakokemusta tarvita. Joogan jälkeen lämpimät löylyt ja raikas pulahdus altaisiin tuovat energisen ja hyvän olon uuteen viikkoon. 

Kenelle: kaikentasoisille joogeille.
Mitä mukaan: sisäliikuntavaatteet, joogamaton saa paikan päältä.
Milloin: su klo 10.30-12.00 (sis. pääsy uima-altaille ja saunaan) 
Joogaopettaja: Mariko Pajalahti
Hinta: 25 € sisältää pääsyn uimaan ja saunaan
Varaa paikkasi tästä!


Kesäjooga

Altaan leppoisa kesäjooga on mitä mainioin tapa lisätä kehon liikkuvuutta ja voimaa sekä rentoutua hetki meren äärellä. Sään salliessa tunti pidetään ulkona joko sisäpihan kattoterassilla tai allasalueen puukannella. Sadesäällä tai silloin kun lämpötila on alle 15 astetta harjoituspaikkana on sisätila. Tunnilla on joka kerta eri teema: Rennot hartiat (22.5.), Liikkuva ranka (29.5.), Letkeät lanteet (5.6.) ja Kevyet jalat (12.6.). Leppoisan harjoitusosan kesto on 60 minuuttia, jonka päätteeksi tehdään joka kerta 15 minuutin loppurentoutus. 
Kenelle: kaikille, jotka istuvat välillä liikaa ja haluavat sen vastapainoksi nauttia lempeistä joogaliikkeistä ja kesästä.
Mitä mukaan: mukavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua, kenkiä ei tarvita. Maton saat lainaksi paikan päältä. 
Joogaopettaja: Tiina Mankki
Hinta: 25 € sisältää pääsyn saunaan ja muihin uima-altaisiin.
Varaa paikkasi tästä!


SUP-jooga

Altaan SUP-jooga toteutetaan merivesialtaassa. Tunnilla tehdään SUP-laudan päällä rauhalliseen tahtiin erilaisia joogaliikkeitä, jotka parantavat kehonhallintaa, tasapainoa, voimaa ja liikkuvuutta. Lattialla tehtävään joogaharjoitukseen verrattuna altaassa SUP-laudan päällä tehtävät joogaliikkeet haastavat kehoa eri tavalla, sillä jokaisessa liikkeessä täytyy  käyttää syviä tukilihaksia tasapainon ja asennon hallitsemiseksi. Laudan päällä joogatessa voit samalla nauttia raikkaasta meri-ilmasta ja toivottavasti myös auringosta.
Kenelle: kaikille, jotka nauttivat kehoa hellivistä joogaliikkeistä, merestä ja kesästä.
Mitä mukaan: mukavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua, kenkiä ei tarvita ollenkaan. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan aurinkorasva, vesipullo ja joku päähine (varsinkin aurinkoisina päivinä).
Hinta: 25 € sisältää pääsyn saunaan ja muihin uima-altaisiin.
Varaa paikkasi tästä!


SUP-pilates

Altaan SUP-pilates toteutetaan merivesialtaassa. Tunti koostuu klassisista pilatesliikkeistä, joita harjoitellaan SUP-laudan päällä seisten, konttausasennossa sekä selin- ja päinmakuulla. Pilatesharjoittelu vedessä olevan  SUP-laudan päällä haastaa monipuolisella tavalla keskivartalon tukilihaksia ja selkärangan liikkuvuutta. Laudan päällä harjoitellessa voit samalla nauttia raikkaasta meri-ilmasta ja toivottavasti myös auringosta.
Kenelle: kaikille, jotka nauttivat rankaa vetristävistä ja keskivartaloa vahvistavista pilatesliikkeistä, merestä ja kesästä.
Mitä mukaan: mukavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua, kenkiä ei tarvita ollenkaan. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan aurinkorasva, vesipullo ja joku päähine (varsinkin aurinkoisina päivinä).
Hinta: 25 € sisältää pääsyn saunaan ja muihin uima-altaisiin.
Varaa paikkasi tästä!