Viikkotunnit

Viikkotunnit

Allas Sea Pool on rakennettu hyvän elämän keskukseksi. Uimisen ja saunomisen lisäksi Allas on hyvinvoinnin ja virkistäytymisen keidas hyvinvointipalveluineen. Altaalle tullaan viettämään hyvää päivää. Jonain päivänä se voi tarkoittaa liikuntaa ja aktiivista elämää, kun taas toisena se halutaan pyhittää hitaudelle ja hiljaisuudelle.

Nyt myynnissä 10x-kortti ohjatuille tunneille hintaan 200 euroa (norm. 25 euroa / krt) ja kausikorttilaisille ohjattu tunti 15 euron kertamaksulla. Molemmat ostettavissa Allas Sea Poolin lipunmyynnistä. 

 


Litteäksi lentäen / Go Flo
 

Jos normaalisti pystyt punnertamaan kerran, tässä treenissä pystyt punnertamaan 10 kertaa! Kattoon kiinnitettyjen joustavien Go Flo -köysien avulla teet yhden tunnin aikana yli 500 toistoa koko keholle. Tunnilla tehdään köysien kanssa ja ilman erilaisia sykettä nostavia harjoituksia sekä lihaskunto- ja venyttelyliikkeitä, joissa jokaisessa käytät tehokkaalla tavalla vatsa- ja pakaralihaksia. Kurssit sopivat aloittelijoille tai jo aikaisemmalla kurssilla lentäneille, sillä kertaamme aikaisemmin opitut liikkeet ja lisäämme niihin vähän uutta haastetta. Valmentajat käyttävät treenien toteutuksessa myös enemmän mielikuvitusta ja uusia välineitä.

Kenelle: kaikentasoisille kuntoilijoille ja erityisesti niille, jotka haluavat vahvistaa uudella ja hauskalla tavalla keskivartalon lihaksia.
Milloin: to 10.5.-14.6. klo17.15-18.15 sekä ti 19.6. ja 26.6. klo 18.00-19.00 
Mitä mukaan: sisäliikuntavaateet ja -kengät.
Hinta: 25€ sisältää pääsyn saunaan ja uimaan.
Varaa paikkasi tästä!Viiniä & venyttelyä

Kukapa ei istuisi välillä liikaa kyttyräselkäisenä koneen ääressä tai tuntisi arjen suorituspaineiden kiristävän pinnaa. Siispä after workille verkkareissa! Vetristä keho ja mieli 75 minuutin ohjatulla venyttelyllä ja jää sen jälkeen makoilemaan matolle viinilasin kanssa kuunnellen rentouttavaa musiikkia. 

Kenelle: kaikille, mukaan voi tulla vaikkei kroppa olisi jäykkä eikä mieli pinkeä. 
Milloin: Viiniä & venyttelyä joka viikko keskiviikkoisin klo 17.30-19.15 ja perjantaisin klo 16.30-18.00 (uinti- saunomisaika päättyy vasta klo 20.40).  
Hinta: 29 € sisältää lasin viiniä tai alkoholittoman juoman sekä pääsyn saunaan ja uimaan. 
Varaa paikkasi tästä!

Varaa yksityistunti: voit varata Viiniä & venyttelyn myös yksityiskäyttöön esimerkiksi yrityksen omaan tilaisuuteen, osaksi työhyvinvointipäivää tai omaa tilaisuutta. Kokonaisuutta kanssanne suunnittelee joni.hinkkanen@allasseapool.fi.


Saunayoga

Saunayogan liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen. Liikesarja poistaa kireyksiä niska–hartiaseutua, selkärankaa ja lonkkia ympäröivistä lihaksista ja vahvistaa keskivartalon ja jalkojen lihaksia. Saunayoga purkaa tehokkaasti myös stressiä. Huomaat harjoituksen suotuisat vaikutukset kehossasi ja mielessäsi jo yhden kerran jälkeen.

Kenelle: harjoitus sopii kaikille eikä liikkeiden tekeminen edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.
Mitä mukaan: vesipullo ja hikipyyhe sekä asusteeksi esim. uima-asu tai shortsit ja t-paita.
Milloin: ma klo 19.30-20.15 ja pe klo 7.30-8.15 
Hinta: 25 € sis. uimalipun (tai 10x-kortti 200 € ja kausikorttilaisille 15 € / krt, molemmat ostettavissa vain Allas Sea Poolin lipunmyynnistä). Ohjatuille tunneille voi ostaa pääsylipun Altaan lipunmyynnistä tai varaa paikkasi tästä!  


Sunnuntain jooga 90 min.

Sunnuntaiaamupäivän joogaharjoituksen teema vaihtuu kuukausittain. Joogalajina on joka kerta kerta kehoa ja mieltä hellivä yin-harjoitus, jossa yhtenä kuukautena keskitytään esimerkiksi selkää huoltaviin liikkeisiin, toisena lantion avauksiin ja kolmantena stressiä purkaviin asentoihin. Harjoitus sopii kaikille eikä aiempaa joogakokemusta tarvita. Joogan jälkeen lämpimät löylyt ja raikas pulahdus altaisiin tuovat energisen ja hyvän olon uuteen viikkoon. 

Kenelle: kaikentasoisille joogeille.
Mitä mukaan: sisäliikuntavaatteet, joogamaton saa paikan päältä.
Milloin: su klo 10.30-12.00 (sis. pääsy uima-altaille ja saunaan) 
Joogaopettaja: Mariko Pajalahti
Hinta: 25 € sis. uimalipun (tai 10x-kortti 200 € ja kausikorttilaisille 15 € / krt, molemmat ostettavissa vain Allas Sea Poolin lipunmyynnistä). Ohjatuille tunneille voi ostaa pääsylipun Altaan lipunmyynnistä tai varaa paikkasi tästä!


Go Flo


Go Flo on uusi, intervallityyppinen kuntopiiri, jota Suomessa tarjoaa ensimmäisenä Allas Sea Pool. Tunnilla käytetään apuvälineinä telineisiin kiinnitettyjä köysiä ja osa liikkeistä tehdään kehon omalla painolla. Go Flo parantaa aerobista kuntoa ja vahvistaa monipuolisesti lihaksia – erityisesti keskivartalon lihaksia. Hyvällä säällä harjoitus tehdään ulkona. Sadesäällä sama treeni tehdään sisätiloissa.

Kenelle: kaikentasoisille kuntoilijoille, sillä jokainen voi säätää liikkeiden tehokkuutta itselleen sopivaksi.
Mitä mukaan: ulkoliikuntaan sopivat varusteet ja kengät.
Milloin: tunnit alkavat helmikuussa 2018
Hinta: 25 € sis. uimalipun (tai 10x-kortti 200 € ja kausikorttilaisille 15 € / krt, molemmat ostettavissa vain Allas Sea Poolin lipunmyynnistä). Ohjatuille tunneille voi ostaa pääsylipun Altaan lipunmyynnistä tai varata paikkasi tästä!


Vapaauinnin alkeistunti 

Opi vapaauinnin perusteet yhdessä olympiauimari Matti Rajakylän opastuksella. Tunnin aikana opetellaan vapaauinnin perustekniikoilta pala palalta rauhalliseen tahtiin. 
Kenelle: kaikille, jotka osaavat uida jollain tyylillä noin 25 metriä.
Mitä mukaan: uima-asu ja -lasit
Milloin: tunnit alkavat alkuvuodesta 2018 
Hinta: 25 € sis. uimalipun. 10x-kortti 200 € ja kausikorttilaisten kertamaksu 15 €, molemmat ostettavissa vain Allas Sea Poolin lipunmyynnistä. Varaa paikkasi tästä!
 

CrossTrainSwim

Maa- ja vesiosuudesta koostuva yhdistelmätreeni, josta ensimmäinen puolituntinen tehdään ulkona toiminnallisia liikkeitä kehon omalla painolla ja kevyillä lisäpainoilla. Toinen puolituntinen koostuu 25 metrin altaassa tehtävästä kovatehoisesta uintitreenistä.

Kenelle: kaikentasoisille kuntoilijoille, sillä jokainen voi säätää harjoituksen tehoa itselleen sopivaksi. Vesiosuus onnistuu hyvin, jos pystyy uimaan noin 50 metriä.
Mitä mukaan: ulkoliikuntaan sopivat varusteet, kengät ja uima-asu. Uima-asun voi pukea alle ja käydä maalla suoritettavan osuuden jälkeen allasalueella suihkussa tai käydä nopeasti vaihtamassa vaatteet pukutilassa.
Milloin: talviaikana tunti saatavilla vain tilauksesta. Tiedustelut: tiina.vainio@allasseapool.fi