Viiniä & venyttelyä

Viiniä & venyttelyä

15.06.2018

Viiniä & venyttelyä perjantaisin klo 16.30 - 18.00

After workille verkkareissa! Vetristä keho ja mieli 75 minuutin ohjatulla venyttelyllä ja jää sen jälkeen matolle makoilemaan viinilasin kanssa. Mikä aloitus viikonlopulle! 

Viiniä & venyttelyä sopii kaikille, jotka istuvat liikaa, treenaavat liikaa tai stressaavat liikaa. Tunti on hyvä valinta myös silloin, jos jooga tuntuu liian akrobaattiselta ja kynnys useimmille ohjatuille tunneille on liian korkea. Jumppakenkiä et tarvitse, varustukseksi käy mikä tahansa mukava asu ja Altaalta saat lainaksi venyttelymaton.

Hinta 29 €, sisältää lasin viiniä (punkku, valkkari tai alkoholiton vaihtoehto) sekä pääsyn saunaan ja uimaan. Altaissa voi pulikoida venyttelyn ja viinin jälkeen klo 21.40 saakka. Mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tervetuloa!

ILMOITTAUDU

Altaan ensimmäinen Viiniä & venyttelyä -sessio varattiin tunnissa loppuun ja listat täyttyvät paraikaa seuraaviin kertoihin! Yleisön pyynnöstä tunti on nyt säännöllisesti mukana Altaan wellness-ohjelmassa. Paikka kannattaa varata ajoissa sekä itselle että rentoutumisen tarpeessa olevalle tuttavalle!