Wellness- ja liikuntakurssit

Wellness- ja liikuntakurssit

Allas Sea Pool on rakennettu hyvän elämän keskukseksi. Uimisen ja saunomisen lisäksi Allas on hyvinvoinnin ja virkistäytymisen keidas hyvinvointipalveluineen. Altaalle tullaan viettämään hyvää päivää. Jonain päivänä se voi tarkoittaa liikuntaa ja aktiivista elämää, kun taas toisena se halutaan pyhittää hitaudelle ja hiljaisuudelle.

Talvikausi 2017-18
Marraskuun lopussa viikoittaiset tunnit jäävät tauolle saunayogaa lukuunottamatta. 
Lyhyeltä tauolta palaamme kuitenkin pian; uusi wellness-ohjelma julkaistaan vuodenvaihteen jälkeen!

Kausikortti:
Pysy kunnossa ja harrasta liikuntaa säännöllisesti! Nyt myynnissä 10x-kortti ohjatuille tunneille hintaan 200 euroa (norm. 25 euroa / krt) ja kausikorttilaisille ohjattu tunti 15 euron kertamaksulla. Molemmat ostettavissa Allas Sea Poolin lipunmyynnistä. 

Ohjatut tunnit ja kurssit

Go Flo


 

Go Flo on uusi, intervallityyppinen kuntopiiri, jota Suomessa tarjoaa ensimmäisenä Allas Sea Pool. Tunnilla käytetään apuvälineinä telineisiin kiinnitettyjä köysiä ja osa liikkeistä tehdään kehon omalla painolla. Go Flo parantaa aerobista kuntoa ja vahvistaa monipuolisesti lihaksia – erityisesti keskivartalon lihaksia. Hyvällä säällä harjoitus tehdään ulkona. Sadesäällä sama treeni tehdään sisätiloissa.

Kenelle: kaikentasoisille kuntoilijoille, sillä jokainen voi säätää liikkeiden tehokkuutta itselleen sopivaksi.
Mitä mukaan: ulkoliikuntaan sopivat varusteet ja kengät.
Milloin: ke klo 17.30-18.30
Hinta: 25 € sis. uimalipun (tai 10x-kortti 200 € ja kausikorttilaisille 15 € / krt, molemmat ostettavissa vain Allas Sea Poolin lipunmyynnistä). Ohjatuille tunneille voi ostaa pääsylipun Altaan lipunmyynnistä tai varata paikkasi tästä!


Jooga

Tunnin Joogatyylinä on vinyasa flowjooga, joka sisältää jooga-asanaharjoituksen lisäksi hengitys- ja mielenharjoitteita. Tunti vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta ja herättelee mieltä kohti sauna- ja uintihetkeä. Parhaassa tapauksessa joogan, saunan ja uinnin yhteisvaikutus tuo samanlaisen olon kuin leppoisa lomapäivä.

Kenelle: kaikentasoisille joogeille.
Mitä mukaan: sisäliikuntavaatteet, joogamaton saa paikan päältä.
Milloin: to klo 17.00-18.15. 
Hinta: 25 € sis. uimalipun (tai 10x-kortti 200 € ja kausikorttilaisille 15 € / krt, molemmat ostettavissa vain Allas Sea Poolin lipunmyynnistä). Ohjatuille tunneille voi ostaa pääsylipun Altaan lipunmyynnistä tai varata paikan tästä!
 

Saunayoga

Saunayogan liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen. Liikesarja poistaa kireyksiä niska–hartiaseutua, selkärankaa ja lonkkia ympäröivistä lihaksista ja vahvistaa keskivartalon ja jalkojen lihaksia. Saunayoga purkaa tehokkaasti myös stressiä. Huomaat harjoituksen suotuisat vaikutukset kehossasi ja mielessäsi jo yhden kerran jälkeen.
Kenelle: Harjoitus sopii kaikille eikä liikkeiden tekeminen edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.
Mitä mukaan: vesipullo ja asusteeksi esim. uima-asu tai shortsit ja t-paita
Milloin: ma klo 19.00-19.45 ja pe klo 7.30-8.15 
Hinta: 25 € sis. uimalipun (tai 10x-kortti 200 € ja kausikorttilaisille 15 € / krt, molemmat ostettavissa vain Allas Sea Poolin lipunmyynnistä). Ohjatuille tunneille voi ostaa pääsylipun Altaan lipunmyynnistä tai varata paikan täsltä!  


Viiniä & venyttelyä

Kukapa ei istuisi välillä liikaa kyttyräselkäisenä koneen ääressä tai tuntisi arjen suorituspaineiden kiristävän pinnaa. Siispä after workille verkkareissa! Vetristä keho ja mieli 75 minuutin ohjatulla venyttelyllä ja jää sen jälkeen makoilemaan matolle viinilasin kanssa kuunnellen rentouttavaa musiikkia. 
Kenelle: kaikille, mukaan voi tulla vaikkei kroppa olisi jäykkä eikä mieli pinkeä. 
Milloin: Viiniä & venyttelyä järjestetään 13.9. lähtien.  
Hinta: 29 € sisältää lasin viiniä ai alkoholittoman juoman sekä pääsy saunaan ja uimaan. Varaa paikkasi tästä!

Voit varata Viiniä & venyttelyn myös yksityiskäyttöön esimerkiksi yrityksen omaan tilaisuuteen, osaksi työhyvinvointipäivää tai omaa tilaisuutta. Kokonaisuutta kanssanne muotoilee joni.hinkkanen@allasseapool.fi.

 

CrossTrainSwim

Maa- ja vesiosuudesta koostuva yhdistelmätreeni, josta ensimmäinen puolituntinen tehdään ulkona toiminnallisia liikkeitä kehon omalla painolla ja kevyillä lisäpainoilla. Toinen puolituntinen koostuu 25 metrin altaassa tehtävästä kovatehoisesta uintitreenistä.

Kenelle: kaikentasoisille kuntoilijoille, sillä jokainen voi säätää harjoituksen tehoa itselleen sopivaksi. Vesiosuus onnistuu hyvin, jos pystyy uimaan noin 50 metriä.
Mitä mukaan: ulkoliikuntaan sopivat varusteet, kengät ja uima-asu. Uima-asun voi pukea alle ja käydä maalla suoritettavan osuuden jälkeen allasalueella suihkussa tai käydä nopeasti vaihtamassa vaatteet pukutilassa.
Milloin: talviaikana tunti saatavilla vain tilauksesta. Tiedustelut: tiina.vainio@allasseapool.fi

 

Bodyweight Training

Säästä riippuen ulkona (ulkokuntosalilla, sisäpihan nurmella tai rappusilla) tai sisäliikuntatilassa tehtävä tehotreeni, joka kehittää monipuolisesti kehonhallintaa, liikkuvuutta ja aerobista kuntoa. Opi yhdistämään oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä tavalla, joka on hauskaa ja taatusti kehittävää.
Kenelle: kaikentasoisille kuntoilijoille
Mitä mukaan: hyvällä säällä ulkoliikuntavarusteet ja sateella sisäliikuntaan sopivat varusteet.
Milloin: talviaikana tunti saatavilla vain tilauksesta. Tiedustelut: tiina.vainio@allasseapool.fi